Sådan streamer du Crackle med en VPN

Nogle gange er man bare i humør til noget nyt: Det kan være, det er en gammel, glemt klassiker som ”Kvinden fra Shanghai”, eller en fjollet C-film som ”VelociPastor”. Uanset hvad, så kan det garanteret findes på Crackle!

Crackle er en streamingtjeneste ejet af Sony Pictures, der siden 2007 har leveret en stor samling af film og serier til tjenesten. Med alt fra Sci-Fi dramaer til sportsdokumentarer er der lidt for enhver smag, og med partnere som Funimation og Paramount Pictures er der meget mere i vente!

Det lyder jo meget godt, men hvad koster det så? Er der overhovedet råd til at tilføje endnu en streamingtjeneste til den evigt voksende samling? Ja! For Crackle er nemlig gratis! Indtil videre er Crackle dog kun tilgængelig i 21 lande, og iblandt dem er Danmark desværre ikke. Men frygt ej! Med et Virtual Private Network, bedre kendt som en VPN, kan tjenesten streames ganske nemt.

Sådan foregår downloadingen

Du skal have en VPN, før du overhovedet får mulighed for at komme ind og oprette dig som bruger på Crackle – det er nemlig alt lige ned til hjemmesiden, der er utilgængelig i Danmark. Følg disse trin, så er du klar:

  1. Køb et abonnement hos en VPN-udbyder. ExpressVPN, CyberGhost eller NordVPN er de mest populære i Danmark.
  2. Download en VPN. Udbyderen bør have en vejledning på sin hjemmeside, der guider dig igennem.
  3. Når du har downloadet og installeret din VPN, skal du sørge for, den er aktiv på de enheder, du vil bruge. De opererer ofte via tilhørende apps, som du kan hente ned på dine ønskede devices. Dette bør komme op i udbyderens vejledning.
  4. Det er vigtigt, at du vælger en amerikansk server, når du skal se Crackle!
  5. Gå til Crackle.com og opret dig som bruger, som du ville gøre det med enhver anden streamingstjeneste – helt gratis, endda!

Nu kan du logge ind på Crackle og streame film og serier kvit og frit. Vær dog opmærksom på, at grunden til, at Crackle kan gøre dette gratis, er ved at vise reklamer. Det er en lille pris at betale for mange timers underholdning, der månedligt bliver opdateret og udvidet.

En VPN giver dig meget mere indhold

En VPN giver ikke kun adgang til ikke-danske sider som Crackle. Da en VPN skjuler din placering, vil du også låse op for indhold, der ellers har været utilgængelig på andre medier i Danmark, for eksempel musik og videoer på YouTube og film og serier fra udlandet på Netflix. Du skal ikke være bange for, at en VPN vil forstyrre dit internet eller forværre videokvaliteten – somme tider sker det modsatte faktisk! En VPN er beregnet til at køre sideløbende med dit internet og gøre din færdsel derpå mere sikker, så så længe fornuften er med, og du har læst op på din udbyder, inden du køber abonnement på en VPN, burde der ikke opstå uforudsete problemer.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.