At surfe på internettet er ikke altid sikkert – og det er langt fra anonymt. Derfor vælger mange at bruge en VPN-tjeneste som CyberGhost VPN, der fungerer som en sikker tunnel mellem to enheder eller flere. VPN står for Virtual Private Network og anvendes til at beskytte din private webtrafik fra censurering, indblanding og snagen. Søg anonymt på internettet med en VPN, hvor din IP-adresse skjules. I stedet anvender du en anden serverplacering i et andet land og krypterer din kommunikation.

Du kan vælge mellem mange forskellige VPN-tjenester i dag. Nogle er helt gratis, og disse fungerer fint til basale behov. Ønsker du dog ultimativ beskyttelse med forskellige bonusværktøjer, bør du uden tvivl vælge en betalt VPN-tjeneste. CyberGhost VPN er blandt de mest populære på markedet, hvor du får en kraftfuld og fuldt udstyret tjeneste. Vi fortæller dig her alt det, som du gerne vil vide om denne VPN.

CyberGhost VPN har over 10 millioner brugere

CyberGhost må i den grad siges at være en populær VPN-tjeneste, idet over 10 millioner brugere anvender tjenesten på verdensplan. Privatlivsgiganten er tysk- og rumænskbaseret og anvender mere end 4.800 servere fordelt i 58 lande. Få tilpassede klienter til Android, iOS, Mac, Windows og mange flere – dermed er VPN-tjenesten brugbar for alle.

Udover de gængse VPN-funktioner inkluderes en lang række ekstramateriale også til denne VPN. Blokering af trackere, annoncer og ondsindede websteder samt automatiseret omdirigering af HTTPS sikrer dig, at du får den mest sikre forbindelse til alle websteder. Derudover får du valgfri datakomprimering, hvilket kan spare dig penge, idet båndbredden kan reduceres.

Tilslut op til syv enheder på samme tid

Med CyberGhost VPN kan du tilslutte op til syv enheder på samme tid. Dette er lidt over gennemsnittet i forhold til konkurrenterne på markedet, hvor det typiske antal er fem. Dog er enhederne specifikke. Det betyder, at hvis du logger på med din mobiltelefon, Smart-TV eller spillekonsol én gang, vil en af dine slots være opbrugt. Løber du tør for pladser, kan du dog manuelt gå ind for at logge af individuelle enheder.

Har du brug for hjælp, får du med CyberGhost VPN en vidensbase på internettet. Dertil kan du også få hjælp via e-mail eller chat. Du vælger selv, hvorvidt du ønsker at betale månedligt, halvårligt eller årligt. Prisen for et abonnement hos CyberGhost VPN er blandt de dyreste på markedet, men du får altså også en særdeles sikker og pålidelig VPN-tjeneste. Vælger du at forlænge dit abonnement, vil du oftest opleve at få rabat på tjenesten. Betal med betalingskort, PayPal eller Bitcoin.

Prøv CyberGhost VPN med en gratis prøveversion

Inden du beslutter dig for at købe CyberGhost VPN, kan det være rart at have afprøvet tjenesten på forhånd. Her kan du med fordel prøve den gratis prøveversion af tjenesten. Du skal dog være opmærksom på, at prøveperioden for Windows blot er 24 timer – og du får ikke adgang til den fulde version af tjenesten. Ønsker du en længere prøveperiode, skal du tilmelde dig iOS-appen. Her får du en prøvetid på syv dage. Derudover får du en lang garanti i forhold til at få dine penge tilbage. Køber du tjenesten og fortryder, har du 45 dages garanti, hvor du kan få pengene retur.

CyberGhost VPN har en streng såkaldt ingen logbogspolitik. Det betyder, at CyberGhost VPN ikke overvåger brugernes trafikdata såsom trafikdestination, browserhistorik og dataindhold. Dertil sørger CyberGhost VPN for ikke at gemme, logge eller registrere brugernes søgepræferencer. Der er ligeledes ingen lagring af forbindelseslogfiler, og derfor er sessionsvarigheder og forbindelsestidsstempler heller ikke bundet til din IP-adresse.

Ensartede, solide hastigheder og geoblokering

Når du vælger en VPN-tjeneste, er det selvfølgelig vigtigt, at du fortsat får en god internethastighed. Ydeevnen ved CyberGhost VPN er bl.a. blevet testet til at have en ensartet og solid hastighed. En test af en britisk server havde en gennemsnitshastighed på omkring 63 Mbps, mens en amerikansk server havde en gennemsnitshastighed på 475 Mbps. Dette er bedre end de fleste på markedet samt godt nok til langt de fleste situationer og enheder.

Har du til formål at anvende en VPN-tjeneste til at fjerne geoblokeringer til eksempelvis streaming, er CyberGhost VPN en god VPN-tjeneste. Det kan være en udfordring at fjerne geoblokeringer ved websider såsom Netflix, men dette formår CyberGhost VPN. VPN-tjenesten fremhæver nemlig placeringer, som du har brug for, til at understøtte diverse tjenester. Det betyder, at du ved valg af streamingfilteret i din klient f.eks. får anbefalet placeringer til amerikanske YouTube TB, Amazon Prime, Netflix og Hulu samt andre specialiserede servere til Brasilien, Polen, Tyskland, Frankrig, Canada, Finland og mere.

Du kan også streame fra britiske servere uden problemer og dermed streame iPlayer-indhold til BBC uden problemer. Ønsker du en VPN-tjeneste, der nemt fjerner blokeringer af Netflix og lignende, er CyberGhost VPN altså et ekstremt smart valg.

God VPN-tjeneste til download af torrents

Mange VPN-tjenester vælger at skjule deres torrentvenlige status, men dette gør sig ikke gældende for CyberGhost VPN. Faktisk er CyberGhost temmelig up-front på dette plan. Starter du f.eks. Windows-klienten af tjenesten, vil du få en serverliste med titlen ”For Torrenting.” Med nyttige tweaks i indstillingerne kan du forbinde din foretrukne CyberGhost-forbindelse helt automatisk, når du starter din torrent-klient. Dertil får du også inkluderet bonusfunktioner i form af et filter mod ondsindede URL’er. Dette er aktiveret som standard og kan hjælpe dig til at undgå mange problemer.

En ulempe er dog, at der kan opstå problemer, hvis du ønsker at oprette forbindelse til en VPN-placering manuelt i forbindelse med torrents. Her er CyberGhost VPN nødsaget til at blokere P2P-protokoller på visse servere grundet strategisk eller juridiske grunde i det pågældende land. Dette gælder f.eks. servere i Hong Kong, Singapore, Australien, Rusland og USA. Anvender du den anbefalede liste for torrents, vil CyberGhost VPN dog fungere godt. Alt i alt er CyberGhost VPN en meget ligetil og enkel måde for dig at anonymisere dine torrenting-aktiviteter.Ønsker du at skjule din IP-adresse, få den højeste kryptering og WiFi-beskyttelse med adgang til globale servere, bør du vælge CyberGhost VPN. Din online-aktivitet vil være umulig at spore, samtidig med at hackere og overvågere beskytter dit privatlivs fred – også på offentlige netværk.

5,0 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.