Se Sky Go med en VPN forbindelse

Flere og flere mennesker vælger at få VPN forbindelse på computeren. Der er forskellige årsager til, at det ønskes at forbinde ens PC til en udenlandsk server. Det kan være af tryghedsmæssige årsager, eller det kan være for at få adgang til programmer, som kun tilbydes i andre lande.

Der er en masse firmaer at gøre brug af, som tilbyder VPN forbindelser. Herunder kan du læse mere om, hvordan du kan komme til at se Sky Go og få den bedste underholdning derhjemme.

Sådan fungerer en VPN forbindelse

”Private Virtual Network” er den fulde betegnelse for den forbindelse, som kan give dig større sikkerhed, når du færdes på nettet. Ved at koble din PC op til en server fra et andet land, bliver det vanskeligt for hackere at få adgang til dine personlige oplysninger. Sætter du pris på privatlivets fred, og vil du ydermere have mulighed for at se blokeret indhold fra udenlandske kanaler, er VPN den rette løsning for dig.

I praksis er en VPN en dataforbindelse, der er sikret med kryptering. Krypteringen foregår mellem din computer og den server, som enheden bliver tilsluttet. Der er mange firmaer, der tilbyder VPN forbindelser, og de bedste af dem har adgang til mange forskellige servere. Det betyder, at du kan vælge en server i et land, hvor der findes populære streamingtjenester – f.eks. som SKY Go. Sky Go kan ses i flere europæiske lande.

Vælg den bedste VPN forbindelse

Det er langt fra ligegyldigt, hvilket firma du vælger, når det kommer til at få en VPN forbindelse. Der kan være stor forskel på, hvor mange servere firmaet har tilknyttet, og kvaliteten af forbindelserne kan svinge meget. Det er vigtigt, at du vælger et af de større firmaer, hvor du i høj grad kan være sikker på at få høj sikkerhed, hurtig hastighed og god stabilitet af din forbindelse.

Hastigheden er et parameter, som har stor betydning for din underholdning, når du vil se Sky Go. Det gælder uanset, om det er sport, nyheder, børneprogrammer eller dokumentarer, der er indholdet.

Du kan gå ud fra, at det er betalingsløsningerne, der er de bedste. Det er en god idé at køre hastighedstests af de mulige VPN forbindelser, som du får fra firmaet. Herved kan du bedst udvælge dig dén forbindelse, som er den mest pålidelige i forhold til din Windows eller Mac enhed.

Benyt dig af den gratis prøveperiode

Det er kutyme, at de store firmaer, der tilbyder de bedste VPN forbindelser, giver adgang til en gratis prøveperiode. Dette tilbud er værd at benytte sig af, da du på den måde kan erfare, hvordan din forbindelse virker, før du køber dit abonnement.

Du vil som udgangspunkt aldrig blive forpligtet af en bindingsperiode, når du køber Private Virtual Network. Det er en fleksibel og sikker løsning, som kan bringe glæde hos både små og store medlemmer af husstanden.

Når du købt forbindelsen og oprettet den på din enhed, skal du til at oprette din Sky Go konto. Du kan vælge at være medlem af enten Sky TV UK eller Sky TV Italia.

Hvis du ønsker adgang til den Sky Go i England eller Italien fra din enhed, så skal du installere en VPN. Følg vores vejledning via disse trin:

1. Start med at tilmelde dig ExpressVPN via dette link. ExpressVPN har en lang række servere i England og Italien som giver dig mulighed for at streame din udgave af Sky Go.

2. Download og installér ExpressVPN på din enhed.

3. Start ExpressVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de engelske eller italienske VPN-servere.

4. Log dernæst ind på Sky Go-konto og du har nu adgang til hele kataloget fra Sky Go.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.