Sådan ser du DAZN med en VPN

Kender du det, hvor du har glædet dig hele ugen til at se en kamp, men når tiden endelig er kommet, så er du forsinket? Det kan være, at du sad fast i trafik eller stod i kø i supermarkedet for at handle ind til snacks. Uanset hvad, så er det træls at miste dele af kampe, som man har set frem til. Det er især træls, hvis der når at ske noget vildt i den tid, hvor man ikke så med.

Med den rette streamingtjeneste kan du streame sport, så du kan se det, når det passer dig bedst.

1. Start med at tilmelde dig ExpressVPN via dette link. ExpressVPN har en lang række servere i Amerika og England som giver dig mulighed for at streame DAZN.

2. Download og installér ExpressVPN på din enhed.

3. Start ExpressVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de amerikanske eller engelske VPN-servere.

4. Log dernæst ind på DAZN-konto og du har nu adgang til hele kataloget fra DAZN.

Hvad er DAZN?

DAZN er en streamingtjeneste, som blev lanceret tilbage i 2016. Den blev lavet, så det var nemt for alle sportsfan at kunne se vigtige kampe, også selvom de havde travlt. Udover at kunne se on-demand, så kan du også se med live gennem DAZN.

DAZN er en af de bedste måder at følge med i for eksempel Champions League, da du har mulighed for at se alle kampene. Den største fordel er helt klart, at du kan se kampe, når de ikke er live. Så hvis du gerne vil mindes om de bedste kampe op til finalen, så har du mulighed for at sætte dem på og læne dig tilbage.

Hvorfor bruge en VPN?

Når du ser DAZN uden brug af VPN, så kan du opleve, at der er nogle begrænsninger. Det er lidt træls, hvis man ikke kan se den kamp, som man har set mest frem til pga. det. Det er heldigvis noget, som du nemt kan arbejde udenom ved at downloade en VPN.

En VPN-tjeneste vil komplimentere dit abonnement, så du har mulighed for at se mere uden begrænsninger. Du skal dog være opmærksom på, at en VPN-tjeneste ikke erstatter din DAZN-abonnement, så du skal stadig have en aktiv konto for at kunne se med.

Download kampe på DAZN

Hvis du skal ud og rejse, eller måske et sted hen, hvor der ikke er internet, så kan det alligevel være rart at kunne se nogle kampe. For at bruge DAZN skal man være koblet til internettet, men det er faktisk muligt at downloade kampe fra DAZN, som du kan se offline.

For at kunne downloade en kamp, så skal du bruge den gratis app, som hedder Audials. Når du har den på dit device, er det nemt at downloade, hvad du vil med følgende trin:

  1. Installer Audials på samme device, hvor du har DAZN.
  2. Klik på ”Video streaming” og vælg derefter DAZN. Her vil der komme en guide med alle detaljer.
  3. Åbn DAZN på din browser, og vælg kampen, som du gerne vil downloade.
  4. Når du starter kampen, så skal du sørge for, at den bliver vist i bedste opløsning.
  5. Så skal du bare lade din kamp køre, imens Audials optager. Her kan du selv vælge, om du vil se med eller ej.
  6. Når kampen er optaget, så kan du finde den på din playliste på Audials.
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.