Sådan ser du amerikanske Netflix med en VPN

Netflix er en populær streamingtjeneste som findes i næsten alle lande i verden. Netflix tilbyder et væld af film, TV-serier, tegnefilm, dokumentarer og mange andre typer af indhold.

Det smarte ved Netflix er, at du streamer deres indhold og derfor kun har behov for en brugerkonto og en aktiv internetforbindelse for at se det indhold du har lyst – f.eks. fra din computer, PlayStation, Xbox, eller på farten med din iPhone, iPad, Android mobiltelefon og tabletcomputer.

For at få adgang til Netflix skal du oprette en konto på netflix.com – du vil nok blive viderestillet til en landespecifik registreringsside. Som udgangspunkt har du kun adgang til den udgave af Netflix som er tilpasset det land eller geografisk region du lokaliseret i. Men hvis du ønsker at få adgang til den amerikanske udgave af Netflix, så har du behov for at anvende en VPN. En VPN-løsning hjælper med at give din enhed en amerikansk IP-adresse, så du kan se alt det indhold som findes på den amerikanske Netflix.

Sådan streamer du den amerikanske Netflix

Hvis du ønsker adgang til den amerikanske Netflix fra din enhed, så skal du installere en VPN. Følg vores vejledning via disse trin:

1. Start med at tilmelde dig ExpressVPN via dette link. ExpressVPN har en lang række servere i Amerika som giver dig mulighed for at streame den amerikanske udgave af Netflix.

2. Download og installér ExpressVPN på din enhed.

3. Start ExpressVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de amerikanske VPN-servere.

4. Log dernæst ind på Netflix-konto og du har nu adgang til hele kataloget fra den amerikanske Netflix.

ExpressVPN har nogle af branchens hurtigste VPN-servere for at sikre, at hastighed og kvaliteten på det indhold du streamer er i top. Udover, at ExpressVPN kan give dig adgang til den amerikanske udgave af Netflix – så kan ExpressVPN hjælpe dig med at streame indhold fra andre amerikanske streamingtjenester som ESPN, Hulu, Amazon Video Prime, DAZN, HBO Go og mange flere.

Tilmeld dig – klik her

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.