Optag gratis indhold fra ESPN

Der findes rigtig mange sportsfans i Danmark. Fra fodboldnørder og håndboldfans til cykelentusiaster og tennisinteresserede, samt dem, der følger med i alt indenfor sport.

Udbuddet af sport på Tv i Danmark kan dog virke en smule skrabet. Godt nok er der flere kanaler, der fokuserer på sport, men man skal ofte betale for dyre Tv-pakker, hvis man vil have adgang til dem. Derfor vælger mange familier sportskanalerne fra, og må nøjes med at se de store kampe og begivenheder, der bliver sendt i TV.

Savner du at se mere sport i din hverdag, er der dog en nem løsning, der ikke går udover din pengepung. Du kan nemlig optage gratis indhold fra ESPN.

Hvad er ESPN?

ESPN står for “Entertainment and Sports Programming Network”. Det er en amerikansk Tv-kanal, der har hovedfokus på sportsindhold. De viser bl.a. live kampe, genudsendelser af kampe, sportsnyheder, statistiker, spilleropdateringer og meget mere. Det er enhver sportsfans yndlingskanal og en central del af amerikansk sportskultur.

På deres hjemmeside ESPN.com kan du også finde artikler fra ESPN The Magazine, fantasy games og de nyeste rygter og indsigter i sportens verden.

ESPN’s streaming service ESPN+ tilbyder yderlige originalt og nyt ESPN-indhold. Bl.a. en lang række sportsdokumentarer.

Optag gratis indhold fra ESPN

Hvordan får du så adgang til gratis indhold fra ESPN? Med Windows programmet Audials Movie kan du optage ESPN udsendelser helt gratis og uden registrering. Det er nemt at komme i gang:

  • Step 1

Download Audials Movie. Når du har downloadet programmet, åbner du det, og vælger sektionen ’Video Streaming’.

  • Step 2

Klik på titlen ’ESPN’. Åbn espn.com i enten Chrome eller Firefox browseren og vælg det program eller den film, du gerne vil optage. Når du afspiller videoen, begynder optagelsen automatisk. Hvis du ikke kan få adgang til espn.com via din browser, så skal du installere NordVPN og vælge en amerikansk IP-adresse for at opnå adgang.

Sørg for at videoen afspilles i den originale størrelse, så du er sikret den bedst mulige kvalitet. Du kan følge med i, hvor langt optagelsen er nået i kontrolvinduet.

  • Step 3

Når optagelsen er færdig, overføres videoen til Audials playlisten i højre side af skærmen. Videoen kan gemmes som MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre formater. Programmet tagger selv filen.

Du kan nu afspille din video i Audial eller i et andet program, ved at trække filen over i det ønskede program.

Fordele ved at bruge Audials Movie

Med Windows programmet Audials Movie får du ubegrænset adgang til masser af sportsindhold på ESPN, du ikke kan se på de danske kanaler. Der er flere fordele ved at bruge programmet:

  • Det er gratis at downloade
  • Det er nemt at bruge og komme i gang med
  • Du kan optage udsendelser og se dem, når du vil
  • Programmet kan gemme dine videoer i flere forskellige formater, så du er sikker på at kunne afspille dem
  • Du har mulighed for at se amerikanske sportsevents, der ikke bliver vist i dansk fjernsyn
  • Audials Movie har millioner af tilfredse brugere verden over

Download programmet med det samme, så du kan komme i gang med at se de største sportsbegivenheder, vigtigste kampe, nyheder, dokumentarer og meget mere.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.