Få adgang til ESPN og sport med VPN

Sportsfan er kendt for at være dedikerede til deres passioner. Datoerne er noterede, så de ikke går glip af en eneste kamp, favoritholdet er der ingen, der skal fornærme og hvis favoritholdet spiller i nærheden, så er det helt essentielt at være med til kampen for at vise sin støtte og opbakning.

Når ikke holdet er i nærheden af en selv, så er det dog heldigt, at der er flere sportskanaler, der gør det muligt at se sport fra stuen – dog er det mindre heldigt, hvis forbindelsen forsvinder i lige netop det øjeblik, der kan ændre hele kampens resultat.

Dette kan du heldigvis komme i forkøbet med en VPN. Denne sikrer nemlig, at du kan livestreame ESPN-kampe sikkert overalt i verden samtidig med, at du kan lægge dine bekymringer om usikre internetforbindelser på hylden og blot nyde en fantastisk og uafbrudt kamp på din skærm.

Men hvordan gør du? Det kan du læse meget mere om lige her.

Hvad er ESPN?

ESPN er en amerikansk satellit- og kabel-tv station, der har fokus på sport. De har en række forskellige kanaler, hvor sport er fokus på den ene eller anden måde, hvorfor du kan få adgang til alt det, som du interesserer dig for indenfor sport ved blot at gå til denne station.

Derfor kan det være interessant at have adgang til lige netop denne station, hvis du er interesseret i sport – og det kan være interessant at have adgang til alle stationerne, hvilket ikke er muligt i Danmark i øjeblikket.

Det danske ESPN sender i øjeblikket SportsCenter, Monday Night Football, NBA on ESPN, ESPN Major League Baseball og VM i fodbold, hvilket kun er fem ud af 17 kanaler.

Dog er det ikke helt umuligt at tilgå disse; med en VPN vil du nemlig kunne lade som om, at du befinder dig andetsteds, hvorfor du kan se hele udvalget.

Sådan bruger du en VPN til at se livesport på ESPN i 3 enkle trin

Først og fremmest så skal du tilmelde din ExpressVPN og den hurtige tjeneste. ExpressVPN er den førende VPN-tjeneste i 2020 og med god grund.

ExpressVPN er især kendt og elsket for sin hastighed, da denne har stor indflydelse på din streamingoplevelse. I tests har denne vist sig at være betydeligt bedre end andre VPN’s, og dette gjaldt, uanset om du brugte en server i nærheden af din placering eller på den anden side af jorden – det viste sig faktisk, at hastigheden ikke ændrede sig betydeligt, hvilket gør VPN ekstra brugbar i forhold til at komme udenom blokeringer.

At internettet er super hurtigt, uanset hvor du befinder dig, og hvilken server du bruger, er super vigtigt, da det netop er det, som du skal bruge din VPN til i dette tilfælde. Næste skridt er nemlig at vælge en sikker serverplacering i USA.

Når du har gjort dette, så er du klar til at logge ind på din ESPN-konto, hvorfra du kan streame lige netop det, som du har lyst til at se, uanset hvor ud befinder dig.

1. Start med at tilmelde dig ExpressVPN via dette link. ExpressVPN har en lang række servere i Amerika som giver dig mulighed for at streame ESPN.

2. Download og installér ExpressVPN på din enhed.

3. Start ExpressVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de amerikanske VPN-servere.

4. Log dernæst ind på Netflix-konto og du har nu adgang til hele kataloget fra ESPN.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.