Sådan streamer du Disney+ og optager indholdet

Den populære streaming-tjeneste Disney+ giver dig adgang til film, serier og indhold fra Disney-universet. Disney+ er som Netflix en online tjeneste som streamer indhold til dets brugere.

Du kan streame indhold fra Disney+ til mange forskellige typer af enheder som din stationære computer, bærbare computer, PlayStation, Xbox, iPhone, iPad, Android mobiltelefon og tabletcomputer.

For at få adgang til Disney+ skal du registrere en konto på disneyplus.com. Hvis du ikke har adgang til disneyplus.com, så skyldes det en geografisk-blokering. Du kan omgå denne geo-blokering ved at installere en VPN-tjeneste.

Sådan streamer du Disney+ med en VPN

Hvis du ikke har adgang til Disney+ fra din enhed er løsningen til at installere en VPN. Følg vores installationsguide her:

1. Anvend en troværdig VPN som har en server i ét land som Disney+ kan streames fra. Vi anbefaler, at du anvender ExpressVPN.

2. Download og installér ExpressVPN på den enhed du ønsker at streame Disney+ til.

3. Åbn ExpressVPN på din enhed og opret en forbindelse til en server i USA eller Canada.

4. Gå ind på Disney+ via din browser og opret en konto.

5. Du har nu adgang til Disney+ så længe du har din VPN-forbindelse aktiv.

Sådan optager du indhold fra Disney+

Når du har adgang til Disney+, så kan du streame alle film og serier til din enhed og se dem hver gang du er aktiv på din VPN-forbindelse. Men du har faktisk også mulighed for at optage det indhold fra Disney+ som du streamer.

Det kræver installation af et lille softwareprogram på din stationære- eller bærbare computer under Microsoft Windows. Programmet hedder Audials One og er specialiseret i at optage streamet film og streamet musik online.

Med Audials One kan du optage og downloade online streamet film og musik, så du kan gemme det på din harddisk til senere brug og afspilning – på den måde behøver du ikke en aktiv internet- og VPN-forbindelse for at se dine film eller lytte til din musik.

Følg vores guide til Audials One her:

1. Start med at downloade Audials One og installér programmet på din computer.

2. Åbn Audials One på din computer og klik på knappen “Video Streaming” i venstre side af programmet.

3. Audials One vil nu vise dig alle de mange streaming-tjenester som du kan optage indhold fra. Klik på knappen “Disney+“.

4. Gå dernæst ind på din Disney+ konto via enten din Google Chrome eller Firefox browser. Så snart du afspiller indhold i din browser optager Audials One det til din computer.

5. Så snart optagelsen er gennemført bliver video eller musikken overført til din playliste i Audials One og du kan frit disponere over dine film og din musik.

Audials One er et storartet softwareprogram til at optage alle typer af film, serier, musik og andre typer af streaming indhold til din computer. Hvis du ønsker avancerede funktioner eller optage indhold til andre filformater, så indeholder Audials One også disse muligheder.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.