Sådan sætter du en VPN op på din router

Leder du efter den bedste hemmelig rute til uændret hemmelig online sikkerhed? VPN er din værger mod stalking, så vælg klogt! VPN’s tillader beskyttet internet brug, rigelig online streaming ved at omgå enhver begrænsning og samtidig undgå alle båndbegrænsninger. Kort sagt, en VPN muliggøre en friere surfing tilgang. Sammenligningssider som vpnetic kan hjælpe dig med at indsnævre valget af VPN.

Første trin: Find den bedste router

Det primære trin til opsætningen af din VPN er, at finde den passende router, der kan understøtte VPNs service. Ikke alle routere understøtter alle VPN-protokoller, og derfor kræves det en router, der ikke er bøjelig til dit forbindelses perspektiv, skal udskiftes til en kompatibel version.

Oftest tillader VPN-tjenester og routere direkte konfiguration af deres tjeneste, hvilket giver alle dine tilsluttede enheder automatisk beskyttelse. Denne forbindelse metoder giver betydelige fordele for alle med platforme uden en VPN-installationsmulighed. Sådanne platforme inkluderer smart tv’er og spillekonsoller.

På den anden side understøtter flere routere ikke en sådan forbindelsesindstillinger. Dyre løsninger understøtter normalt en åbent VPN-mulighed, der er integreret i softwaren, mens billigere versioner oftest understøtter L2TP- eller PPTP-protokoller. I sammenligning med de to er L2TP-protokollen relativt sikrere og anvendelig, hvorimod sidstnævnte er usikker. Derudover understøtter nogle få routere ikke nogen form for VPN overhovedet!

Andet trin: Opsætning af routeren

Det at kende din router og VPN-service kan opnås inden for to måder. Parére din router efter en metode, med en ExpressVPN. Denne form for VPN-service er ukompliceret og tager cirka et sekund at få igang, især med moderne high-end routere. Installer din VPN-tjeneste som en applikation, start den, og du er færdig. Express VPN-tjenesten omfavner en åben VPN-teknik og er derfor den mest passende mulighed for enhver, der bare kommer ind i VPN’er på grund af dens enkelhed.

I tilfælde af at din router er forældet, eller din VPN-service er lidt mere krævende, skal du bare indstille den manuelt! Den manuelle parring er muligvis en smule mere kompliceret, men det er ikke umuligt. For ikke at ødelægge processen, skal du være godt fortrolig med både din VPN-service og dine routerkrav. Dette skyldes, at manuel parring afhænger meget af den type router, du bruger. Nu er en manuel konfiguration også relativt usikker. En router, der er kompatibel med en PPTP-protokol, kan få dig omkring regionale grænser, men ikke omkring alt. Enkelt sagt fungerer det tilstrækkeligt til opgaver, der ikke nødvendigvis kræver stor hemmeligholdelse.

Afhængig af din model skal du finde en konfigurationsside. Oftest findes det på disse adresser, 192.168.1.1 eller 192.168.0.1. Tryk på sikkerhedsindstillingen i din menulinje, og gå derefter videre til VPN-protokollvalget. Når du kommer ind, skal du tilføje dine registreringsspecifikationer og servicenavn, anmode om en MPPE, oprette en ny grænseflade, og du er igennem det. Lidt vanskeligt at forstå. Alt hvad du skal gøre er at følge rammen af ​​retningslinjer, der er givet med din router, indtaste dit brugernavn og din adgangskode, og handlen er afsluttet.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.