I denne anmeldelse af VyprVPN kigger vi nærmere på fordele og ulemper ved denne VPN-service. Det schweiziske firma Golden Frog har fra dag ét af internettets eksistens været forkæmper for et privatliv online, og deres VPN har taget verden med storm. Spørgsmålet er dog, om den kan leve op til den hype, der er omkring den?

VyprVPN oversigt

Brugervenlighed Nem at bruge
Logfiler Nogen brug af logfiler
Lokalitet 64 lande og 700+ servere
Support Live chat og kø
Torrenting Fraråder torrenting
Netflix Ikke i EU
Kryptering/protokol 256-bit AES, PPTP, OpenVPN, IPSec og L2TP

VyprVPN – Hvad kan den?

VyprVPNs primære mission er at beskytte dit privatliv online samt din internetforbindelse. For at opnå dette giver de brugerne adgang til deres OpenVPN protokol såvel som PPTP, IPSec and L2TP, og de krypterer alt din data ved at bruge den sikre AES-256 krypteringsnøgle.

Men det stopper ikke her… VyprVPN har også udviklet en teknologi kendt som Chameleon, som krypterer din metadata, således du kan fortsætte med at bruge din VPN uden at blive opdaget af DPI scanninger. Hvis du benytter en VPN fra et land som Kina, Rusland eller Tyrkiet, kan denne være en vaskeægte livredder. Chameleon er desværre kun tilgængelig for Android-, Windows- og Mac-brugere.

Logningspolitik

Med en lang og rig historie, hvor de har kæmpet for internetsikkerhed og brugernes privatliv, ville man måske forvente, at VyprVPN tilbød en strikt logningspolitik. Og det bedste af det hele er, at dette også er sandt!

Er VyprVPN hurtig?

Det kan vi svare på ved brugen af ét enkelt ord: Ja! Vores hastighedstests viste nemlig, at VyprVPN har en downloadhastighed på 74.48 Mbps og en upload hastighed på 35.88 Mbps. Det er altså et rigtig fint resultat. VyprVPN tilbyder en sublim download-og upload hastighed.

Er VyprVPN sikker?

For at tjekke hvorvidt VyprVPN både er sikker og privat, gennemførte vi et par scanninger ved at bruge IP og DNS leak detection software til at sikre, at al vores information forblev beskyttet og privat. Vi kørte fire tests, og vi kan trygt konkludere, at vi ikke havde nogle IP- eller DNS-brud, mens vi brugte VyprVPN, hvilket er en kæmpe fordel ved værktøjet.

Vi besluttede også at foretage en VirusTotal scanning for at sikre, at Golden Frog ikke tillod, at malware eller adware fik adgang til vores enheder. Endnu engang viste det sig også, at VyprVPN er en sikker VPN-udbyder.

Fungerer VyprVPN med Netflix?

Lige siden Netflix begyndte at geo-blokke brugere, som benyttede sig af en VPN for at kunne tilgå film og serier i andre lande, er det blevet utroligt svært at finde en VPN-udbyder, som giver grønt lys til at kunne streame indhold fra Netflix. Vi testede VyprVPNs kompatibilitet med Netflix, og det viste sig, at deres VPN hverken kunne streame eller fjerne blokeringen fra Netflix fra deres EU servere.

Er torrenting lovligt?

Selvom VyprVPN og Golden Frog har holdt lav profil i forbindelse med deres holdning til P2P deling af filer og torrenting, fandt vi alligevel frem til den (via deres hjemmeside). VyprVPN tillader deres brugere at benytte BitTorrent, men bryder du med copyright-love, bliver din bruger med stor sandsynlighed annulleret og slettet.

Hvilke enheder understøtter VyprVPN?

VyprVPN er kompatibel med både Android, Windows, Mac og Linux. Derudover anonymiserer VPN’en også din router, dit Apple TV samt Android TV. Som det ser ud lige nu, tilbyder VyprVPN ikke browser-udvidelser til Google Chrome, Safari eller Internet Explorer. VyprVPN er heller ikke kompatibel med TOR (Orion Router) eller andre tredjeparter, og er du på udkig efter et ekstra lag sikkerhed og anonymitet, skal du kigge efter en anden VPN-udbyder.

Er VyprVPN nem at bruge?

Et af de områder, hvor VyprVPN virkelig skinner igennem, er, når det kommer til brugervenlighed. Vi har testet et væld af VPN-udbydere, og VyprVPN er indtil videre den mest simple at bruge. Efter blot få klik, hvor du blandt andet giver samtykke til deres servicevilkår, downloades VyprVPN med det samme til din enhed. Herefter bliver du mødt af en brugervenligt interface, som gør det nemt at få adgang til indstillinger og hurtigt ændre forbindelse, tunneling protocol eller DNS-indstillinger. Alt i alt tilbyder VyprVPN deres brugere en simpel og brugervenlig applikation.

Servers og ekstra features

Med mere end 700+ servers på tværs af 70+ lande, tilbyder denne VPN deres brugere adgang til et af de absolut største netværk og serverparker, som vi nogensinde har givet en anmeldelse af her på siden. Derudover er de også en af de få VPN-udbydere, som skriver og håndterer deres egne servere og DNS-servere, hvilket er fantastisk for brugernes privatliv.

Det betyder ganske enkelt, at de ejer hele netværket, du bruger, når du er koblet op på deres VPN, og de er altså de eneste, som har adgang til dine private informationer. De tilbyder også en fantastisk kill switch feature, som sørger for, alle dine aktiviteter lukkes ned, hvis du oplever at blive smidt af en af deres servere.

Hvordan fungerer VyprVPNs kundesupport?

En af de allerstørste forbedringer, som vi har opdaget ved denne VPN siden sidste anmeldelse, er deres kundesupport. Sidste gang skulle vi vente 14 timer for at få svar på en forespørgsel, hvilket langt fra levede op til den lovede kundesupport, som skulle stå til rådighed 24/7. Denne gang gik det dog meget hurtigere. Vi fik svar allerede inden for 10 minutter på alle vores forespørgsler, hvilket er en stor forbedring fra sidste gang.

Endnu vigtigere er, at VyprVPN nu tilbyder live chat support henvendt til brugere, som ikke kan vente, og som har brug for endnu hurtigere kundesupport.

Kan vi anbefale VyprVPN?

Ja og nej. VyprVPN er en super VPN-udbyder, som tilbyder deres brugere adgang til smarte og sikre sikkerhedsfunktioner, en enorm serverpark, Netflix (uden for EU) samt god kundesupport. Ikke desto mindre mangler de en anonym betalingsmetode, og der er også nogle bekymringer i forhold til torrenting filer, eftersom de kan udgøre et alvorligt problem for nogle brugere.

Når vi tager mængden af fremragende VPN-løsninger i betragtning, som ovenikøbet også befinder sig inden for samme prisniveau, er det svært at retfærdiggøre, du skal vælge VyprVPN frem for en af deres hurtigere og mere funktionsrige konkurrenter. Drejer din primære bekymring sig om sikkerhed og anonymitet, er og bliver VyprVPN dog én af de absolut bedste VPN-udbydere på markedet.

4,3 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.