Anmeldelse af OpenVPN

Med OpenVPN får du en komplet SSL VPN-løsning, der giver dig en lang række af konfigurationer. Her er for eksempel tale om fjernadgang, site-to-site VPN’er, WiFi-sikkerhed, failover og adgangskontrol.

Dermed får du altså en fuldt udstyret open source SSL VPN-løsning, når du installere OpenVPN. Det er ofte lettere at have det hele samlet ét sted, og det bliver nu en mulighed for dig.

Besøg og læs mere om OpenVPN

Dit sikre middel til surfing på internettet

OpenVPN tilbyder dig et omkostningslet og nemt alternativ til andre VPN-teknologier, og OpenVPN er særligt målrettet til SMV og virksomhedsmarkeder.

Desuden tilbyder OpenVPN et overskueligt og let design, der ikke minder dig om de ellers indviklede af slagsen. OpenVPN har en sikkerhedsmodel, der er baseret på SSL, hvilket er industristandarden for den mest sikre kommunikation på internettet.

OpenVPN har også implementeret OSI-lag 2 eller 3, som er en sikker netværksudvidelse ved hjælp af SSL. Du bliver derfor næsten ikke mere sikker på internettet, end du bliver det med OpenVPN, hvilket tydeligvis er deres største formål. Det er derfor næsten uundværligt, hvis du har mange vigtige ting, der opholder sig i den virtuelle verden.

Kompatibel med mange enheder

OpenVPN er kompatibel med flere forskellige enheder. En af de absolut vigtigste styrker ved OpenVPN er dets port-platform, der går på tværs over det meste af databehandlingsuniverset. Det giver en fremragende stabilitet for alle de tusinder af klinter, som er oprettet her. Desuden er der en ret let installation af dette program, og du får oven i support, så der altid er hjælp at hente.

Hos OpenVPN bringer de en udvidelig VPN-ramme, som er designet til en let tilpasning af sitet. Det kan for eksempel være muligheden for at dele en tilpasset installationspakke til kunderne eller befæste alternative godkendelsesmetoder.

Revolutionerende forbindelsesteknologier

Du finder hurtigt ud af, at OpenVPN bruger nogle revolutionerende forbindelsesteknologier. Her er der tale om TLS, der er den seneste udvikling af SSL-familien. Det er protokoller, der er udviklet af Netscape til OpenVPNs første sikre webbrowser. TLS og dets forgængere i SSL er den mest udbredte på internettet efter mange år, og er blevet opdateret for diverse fejl og mangler gennem tiden.

Konklusion

Som en opsummering kan det siges, at OpenVPN er skabt til lettere brug og er blevet designet til at fungere solidt på de upålidelige netværk. Det er blevet gjort muligt med et modulopbygget design.

Derudover fungerer OpenVPN hurtigt. Du skal altså ikke vente længe på, at programmet har gjort sit arbejde, hvilket ellers kan gøre det en smule ulideligt at benytte et sådant program. Man kan hurtigt blive utålmodig, og så bliver det aldrig rigtig til noget.

Hvis du ønsker den størst mulige sikkerhed på internettet, så er OpenVPN helt sikkert en rigtig god mulighed for dig, da det er så let at bruge også. Du kan dermed let introducere programmet for andre, uden det vil skabe det helt store besvær.

Det er altså bare med at komme i gang med programmet, for du vil højest sandsynlig ikke komme til at fortryde det på noget tidspunkt.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.