VPN til din Nintendo med CyberGhost

CyberGhost er et godt valg, hvis du søger en VPN til din Nintendo Wii – og du burde søge en VPN til din Nintendo Wii.

Selvom den måske efterhånden er en smule dateret, så er der stadig mange gode funktioner ved en Nintendo Wii, som du bør udnytte. Og hvis ikke du bruger den til at spille spil, så kan du altid bruge den til at streame medieindhold.

Hvis du vælger at bruge din Nintendo Wii som en enhed, du kan streame medieindhold på, så er en VPN særligt brugbar, da den lader dig gå udenom eventuelle geografiske begrænsninger. Og hvis du vælger CyberGhost VPN, så får du en masse ekstra fordele oveni.

Stream medieindhold via din Nintendo Wii

En Nintendo Wii er ikke lige så brugt, som den har været – faktisk kan den ikke engang betragtes som en del af den nyeste generation af spilkonsoller. Men derfor har den stadig en nostalgisk appel og plads i mange mennesker, der fortsætter med at opleve glimt af deres barndom igennem barndommens videospil.

Wii og Wii U var trods alt med til at ændre hele gaming verden, og derfor er der alt mulig grund til at fortsætte med at bruge din Nintendo Wii konsol.

Og faktisk kan din Wii måske mere, end du lige tror. Når ikke du bruger den til at spille Super Mario 3D World, så er det nemlig en fantastisk enhed til at streame forskelligt medieindhold. Og med en smart DNS-mulighed, er det nemmere end nogensinde før.

Læs mere om de generelle fordele ved VPN hos ilmainenvpn.fi.

Derfor skal du vælge CyberGhost VPN

CyberGhost VPN er det bedste valg til Nintendo.

De har en serverflåde på over 6500 VPN servere, og de har 110 serverplaceringer i 89 forskellige lande. Dermed får du masser af mulighed for at vælge imellem de forskellige servere og dermed imellem de forskellige indholdsbiblioteker.

Iblandt disse servere findes nogle, der er dedikerede til streaming. De egner sig særligt godt til en bred vifte af forskellige streamingtjenester som for eksempel BBC iPlayer, Disney Plus, Amazon Prime og mange flere.

Desuden er der mange, der oplever, at deres internetforbindelse i det hele taget bliver hurtigere, da de kan forbinde deres enheder til den server, det giver dem den bedste performance. Dette giver ikke kun en bedre og mere jævn streamingoplevelse, det giver i det hele taget en bedre oplevelse i alle henseender med internettet.

Og så kan du endda nyde alle disse fordele på op til 7 enheder ad gangen.

Hold din internetforbindelse privat og sikker med CyberGhost VPN

Hvis du ser lidt bort fra de fordele, som du får med en VPN, når du streamer, så er der faktisk mere endnu.

Ikke nok med at din internetforbindelse bliver mere jævn, og du går uden om forskellige geografiske blokeringer, så vil din internetforbindelse også blive privat og sikker.

CyberGhost laver produkter til Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Amazon Fire Stick, Android TV og Apple TV. Fælles for produkterne er, at de alle har en Kill switch, DNS-lækage-beskyttelse og militær AES 256-bit kryptering. Disse egenskaber og kombinationen af dem sikrer, at dit digitale liv er beskyttet.

Derudover kan du også skjule din IP-adresse og kryptere din forbindelse med et enkelt klik, så din digitale identitet forbliver privat.

Disse ekstra egenskaber har selvfølgelig ikke så meget med din Nintendo Wii at gøre, men det er gode ekstra funktioner, der beskytter dit privatliv og beskytter dine enheder mod potentielle angreb. Og så beskytter det endda dit privatliv, selv når du benytter dig af offentlige og usikre internetforbindelser, der for eksempel findes på caféer.

Skift dine DNS indstillinger på din Wii

Ligesom med så mange andre produkter, der kan streame medieindhold, så er der også fordele ved at installere end VPN på din Nintendo Wii. Den er nemlig ikke bygget med de mest avancerede netværksindstillinger.

Dog er det alligevel muligt, da du kan gå adgang til for eksempel Netflix USA og mange andre indholdsbiblioteker overalt i verden, hvis du benytter dig af CyberGhost Smart DNS mulighed.

Sådan opretter du CyberGhost VPN på din Nintendo Wii konsol

Mange populære streamingtjenester har forskellige geografiske blokeringer, som du kan komme omkring hvis du opretter en CyberGhost VPN på din Nintendo Wii konsol. Og så kræver det ikke engang, at du er et teknisk vidunder, for at du kan gøre det.

  1. Opret en bruger hos CyberGhost og bliv en såkaldt Ghostie.
  2. Log ind på din konto.
  3. GÅ til ”Mine DNS indstillinger”
  4. Aktivér DNS indstillingerne på din IP
  5. Indtast DNS proxy adressen i dine Wii indstillinger.

Guiden er skrevet i samarbejde med Produktzoom.dk.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.