Tre gode måde man kan passe bedre på sin PC

De fleste mennesker beskytter deres computer fysisk. De bærer den i en taske, der har beskyttelse og måske endda beskytter de også et sleeve til computeren. Fysisk passer størstedelen af befolkningen på deres computer, men det er faktisk færre end man tror, som beskytter deres computer software. For mange danskere benytter deres computer, som om der ingen konsekvenser for at softwaren, styresystemet eller for den sags skyld hardwaren tager skade af måden, som de benytter computeren på. Derfor vil denne artikel give tre gode råd til hvordan man kan passe bedre på sin PC. 

Antivirus-programmer og VPN 

En af de ting, som mange kender til, men de fleste ikke investerer i er Antivirus programmer og VPN. Antivirus er vigtigt for computeren, da det er med til at beskytte den fra virusser, som kommer ind ved downloads eller gaming. Specielt gamere skal benytte sig af antivirus, men mange gør det ikke, da det kan virke som en dyr affære at skulle betale for. Derfor benytter mange sig af gratis versioner, som ikke gør jobbet helt til perfektion. 

Derudover er en VPN en god ide, da det er med til at beskytte din IP-adresse. En VPN ændrer signalet og lokationen for din færden på internettet, hvilket gør at den er med til at beskytte dig og din computer bedre. Man kan se alle VPNs her, og læse meget mere om dem ved at følge linket. 

Ulovlige downloads er et no go 

Mange der har haft en computer længe kender til alle de små tricks, som man kan benytte til at få film eller spil gratis. Dette kan virke som en lille risiko at tage, men udover at det er tyveri, er det også skidt for computeren. Man ved aldrig hvad man downloader med ned på sin PC, hvilket over tid vil gøre, at man lave stor skade på sin computer ved at blive ved med at hente ting ned ulovligt. En af de ting man betaler for ved streaming og ved spil er netop, at alt er sikret til ikke at skade pc’en. 

Brug den rigtige browser

Når det kommer til at passe bedre på en CPU kan man med fordel benytte sig af den rigtige browser. En browser som Chrome er hårdere for CPU’en at køre end fx Edge. Derfor skal man overveje at vælge en browser, som ikke tager lige så meget energi for computeren. 

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.