Til kontoret: Dette udstyr må du ikke undervurdere

Der findes meget nyt og innovativt IT udstyr, som de fleste kontorer kan se fordelene ved at have! Der er heller ingen tvivl om, at en større computerskærm kan gøre hverdagen lettere for medarbejderne, og at den gode ergonomiske stol kan gøre underværker for den fysiske sundhed. Dog har vi tendens til at glemme noget af det gode gamle udstyr, som vi engang sværgede til.

Kopimaskine og printer 

Vi sidder ofte udelukkende foran computerskærmen, når vi er på arbejde. Det er måske også praktisk i forbindelse med de mange arbejdsopgaver, men hvorfor ikke printe papirerne ud i ny og næ – når man kan? På den måde undgår man også at anstrenge øjnene med lyset fra skærmene!

Lyset fra skærmene kan nemlig være hårdt for øjnene – og mange af os ender også med at sidde i samme siddeposition i mange timer i løbet af dagen, idet alle arbejdsopgaver foregår på samme skærm. Forandring fryder! Og kroppen vil også elske at arbejde i andre positioner fra tid til anden.

At printe papirerne ud kan eksempelvis være relevant, når der skal holdes møde. Print dagsordenen på et papir og lav kopier nok, så alle medarbejdere kan få et eksemplar. Man undgår derved også, at medarbejderne sidder med snuden begravet i tabletten for at følge med på dagsordenen.

Etiketprinter

Har I også så meget udstyr på kontoret, at det til tider kan være svært at finde ud af, hvilket udstyr tilhører hvilken medarbejder? Med alt det kvalitets IT, som er tilgængeligt nu til dags, er der ingen tvivl om, at mange kan nikke genkendende til dette problem. Anskaf jer en etiketprinter! På den måde kan man hurtigt se, om tastaturet i hjørnet tilhører studiemedarbejderen eller om det er dét tastatur, som ikke virkede ordentligt i sidste uge og skal udskiftes.

Skanner

Til slut vil vi nævne skanneren. Denne kan bruges, når der er blevet taget noter i hånden til mødet – fordi I prøver at bruge mindre skærme. Efterfølgende kan noterne nemt skannes ind og derefter læses igennem på skærmen, når dette er nødvendigt.

Hvis I ofte har kundemøder, vil I også opleve, at I ofte kan få papirer og dokumenter fra kunden i fysisk form. Det kan hurtigt blive en udfordring ikke at få disse vigtige papirer væk, og derfor kan det være en god idé at skanne disse papirer ind på computeren, så du er klar til næste møde.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.