Sådan kan du streame sikkert online

Internettet giver uanede muligheder for blandt andet streaming af sport, film og serier. Desværre findes der også en del cyberkriminalitet, som man skal være opmærksom på, når man streamer online. Her er et par tips til, hvordan du kan øge din sikkerhed, når du streamer.

Der er mange gode grunde til at øge sin cybersikkerhed. Desværre findes der cyberkriminelle, der kan være ude efter dine oplysninger. Det gælder også, når du streamer på diverse sider. Her kan du blive udsat for eksempelvis et virusangreb på din computer. Det kan du beskytte dig imod ved at hente et antivirusprogram fra Avast.

Derudover bør du altid tjekke efter, hvilke sider du benytter og sørge for, at de er troværdige. Nogle sider skjuler desværre deres intentioner utroligt godt, og det kan derfor være svært at opdage, at alt ikke er, som det skal være. Derfor kan du tage en række tiltag til sikre dig selv, din computer og dine oplysninger, når du færdes på nettet.

Antivirusprogram

Den bedste måde at beskytte sin computer er ved at hente et antivirusprogram. Den traditionelle virus er stadigvæk den største fare for din computer. Det kan lede til datatyveri eller misbrug af personlige oplysninger. Virksomheder kan også komme ud for en såkaldt ransomware, hvor hackere kidnapper data for derefter at opkræve en løsesum for at udlevere data og filer.

Et antivirusprogram fra Avast sikrer dig mod blandt andet virus, malware og ransomware. På den måde kan du bevæge dig på internettet uden at være bekymret for at blive angrebet.

VPN

En anden god måde at beskytte sig selv og sin identitet er ved at hente en VPN. VPN står for Virtual Private Network, og sikrer din anonymitet på nettet. Anonymitet kan beskytte dig mod at få stjålet dine personlige data. En VPN oprettes en krypteret tunnel, som din data rejser igennem. På den måde kan en tredjepart altså ikke overvåge din adfærd eller stjæle din information.

VPN giver samtidig adgang til streaming i hele verden. Uden en VPN så afsløres din geopositionering, og dermed begrænses adgangen til mange sider, der ikke er danske. Hvis du gerne vil streame programmer eller sport fra andre steder i verden, så kan du gøre dette med en VPN.

Større sikkerhed i offentligheden

Hvis du bruger wi-fi-netværk udenfor din husstand, så er det en ekstra god idé at have både et antivirusprogram og en VPN. De offentlige wi-fi-netværk vil i højere grad være overvågede, og din information vil være tilgængelig for alle andre, der bruger det samme netværk. Det vil sige, at hackere kan følge med i dine online aktiviteter, så længe du benytter dig af det offentlige netværk. Det kan gøre det muligt for dem at stjæle forskellige data som eksempelvis dine kodeord. En VPN beskytter dig mod dette. Netop fordi den krypterer din data, så vil det ikke være muligt for hackere at tilgå dine informationer.

Hvis du sørger for at få en god VPN og et sikkert antivirusprogram, så er du meget langt i forhold til at opnå cybersikkerhed, og du kan færdes langt mere sikkert på diverse streamingsider.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.