Sådan downloader du indhold fra Hulu

Elsker du at streame programmer og film online – og har du så mange, at du er begyndt at lave lister? Så drømmer du måske også om at kunne downloade indholdet ned på din computer, tablet eller Smartphone, hvis du ønsker at kunne se indholdet offline. Det er især en fordel, hvis du skal du at rejse eller flyve i flere timer og gerne vil have underholdning ved siden. Det er simpelt og nemt at downloade indholdet. Det kræver blot, at du forinden downloader programmet Audials Movie. Nedenfor får du en guide til, hvordan du gør.

Hvis du ikke har adgang til Hulu, så læs vores guide “Sådan kan du se Hulu med NordVPN” og se hvordan du får adgang til Hulu.com.

Det skal du vide om Audials Movie

Audials Movie er et program, der giver brugerne mulighed for at downloade indhold fra store platforme og Streamingtjenester som for eksempel Hulu. Det er generelt sjældent, at streamingtjenesterne gør det muligt at downloade indholdet direkte med den rette kvalitet. Mange gange er det en mulighed, men det er sjældent, at kvaliteten er i top. Med Audials Movie er du sikker på, at kvaliteten er god, når du downloader indholdet ned. Her kan du optage dine yndlingsfilm- eller programmer, som du ønsker.

Når du har downloadet de film eller programmer, du ønsker, kan du efterfølgende anvende programmets Universal Converter, som kan anvendes til at konvertere den downloade film til flere forskellige videoformater. Det kommer som udgangspunkt an på, om filen skal tilpasses din smartphone, tablet eller computer. Se fordelene ved at anvende Audials Movie nedenfor:

  • Programmet er ideelt til dig, der ønsker at downloade dine yndlingsfilm ned på din computer, som du efterfølgende kan se offline eller gemme i mange år
  • Programmet er brugervenligt og inddelt i tre sektioner med respektive funktioner, som giver et visuelt overblik
  • Du har selv mulighed for at vælge filmformater, alt afhængig af om du downloader videoen eller programmet til din computer, tablet eller Smartphone

Sådan gør du

Det første trin i processen går ud på, at du skal downloade og installere Audials Movie, som er en Windows-software. Programmet er gratis og behøver ingen registreringer.

  • Herefter skal du starte Audials og skifte til afsnittet ”Video Streaming” for at kunne registrere Hulu.
  • Næste trin i processen er, at du skal klikke på ”Hulu”, når du er i programmet Audials Movie, som du åbner i din Chrome- eller Firefox-browser.
  • Herefter vælger du den film eller episode, som du ønsker at optage og downloade. Når du klikker på filmen i sektionen, starter optagelsen direkte, ligeså snart du afspiller videoen. Det er vigtigt, du afspiller videoen i original størrelse. På den måde er du sikker på, at kvaliteten bliver, som den skal være, når du downloader den ned på din computer.
  • I det sidste trin i processen bliver filmen automatisk overført til Audials-spillelisten. Video-streamingen kan optages og gemmes på din Windows-computer i forskellige videofilmformater – heriblandt MP4, WMV, AVI, 3GP og andre formater.

Du kan nu afspille videoen med Audials eller vælge at trække den over i et andet program alt efter, hvad du foretrækker. Nu har du downloadet indholdet fra Hulu, kan du se film og programmer offline fremadrettet.

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.