Mullvad VPN
4.0

Mullvad VPN

Er du på udkig efter en VPN-tjeneste, der er stærk og simpel? Så bør du uden tvivl vælge Mullvad VPN. Med en VPN-tjeneste surfer du sikkert på internettet, da du surfer anonymt. Normalvist vil din IP-adresse være tilgængelig for din internetudbyder. Det betyder, at al din aktivitet online gemmes og kan føres tilbage til dig. Dette gør dig sårbar over for hackere og andre kriminelle typer.

Med en VPN-tjeneste installerer du dog et program eller en app, hvor din internettrafik krypteres. Herefter kan internetudbyderen og hackeren ikke følge med i din internetadfærd. Som sagt er Mullvad VPN en stærk og simpel VPN-tjeneste, og du kan læse en anmeldelse om tjenesten her på siden.

Mullvad VPN er en VPN-tjeneste med simpel tilmelding

Mullvad VPN er en svensk tjeneste, der er yderst simpel at tilmelde sig. Med få klik får du genereret et kontonummer, som er helt unikt for dig. Det betyder, at du ikke skal registrere dig med din e-mailadresse, navn, telefonnummer, land eller andre personlige oplysninger. I stedet vil dit unikke konto-ID være nok. Ønsker du at opnå den ultimative anonymitet, bør du betale tjenesten med kontanter, Bitcoin-kontanter eller Bitcoin. Dog kan du sagtens betale med PayPal, betalingskort eller bankoverførsel også.

Kernetjenesten i Mullvad VPN må i den grad siges at være kraftfuld, ajourført og fyldt med avanceret teknologi. Mullvad VPN anvender kun Wireguard- og OpenVPN-protokoller – læs en anmeldelse af openVPN. Derudover får du industriel styrkekryptering med 4096-bit RSA-certifikationer med SHA512 og AES-256 GCM. Dette giver dig den perfekte hemmeligholdelse fremadrettet. Dertil får du flere lag med IPv6- og DNS-lækagebeskyttelse samt flere stealth-muligheder. Dette giver dig mulighed for at omgå VPN-blokering.

Ingen direkte mobilklienter – men guide til indstilling

Mullvad VPN tilbyder desværre ingen mobilklienter. Dog kan du se deres grundige tutorials på supportsiderne, som forklarer, hvordan denne VPN kan installeres på iOS, Android og andre enheder. I stedet får du klienter til skriveborde kompatible med Mac, Windows og Linux. Helt usædvanligt har Mullvad VPN gjort dette open source. Det betyder, at udviklere og nysgerrige sjæle kan tjekke koden ud og dermed se kodens kvalitet.

Netværket ved denne VPN må virkelig siges at være en rimelig størrelse. Du får placeringer i 36 lande, og du kan oprette forbindelse til op til fem enheder på samme tid. I forhold til dit privatliv logger Mullvad VPN ikke noget, der kan spores tilbage til en bestemt konto. Ingen båndbredde, forbindelsestider, -datoer, IP-adresser, DNS-anmodninger eller brug af trafik. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan Mullvad VPN håndterer eventuelle domstolsanmodninger om adgang til dine brugsdata – for der er ikke nogen.

Vælg mellem flere abonnentslængder til samme pris

Du kan skræddersy dit abonnement hos Mullvad VPN ved at vælge mellem flere forskellige abonnementslængder. Vælg abonnementer på 1, 2, 3, 4, 6 eller 12-måneders længde. Prisen for abonnementet er det samme om måneden, uanset hvor lang tid du vælger en periode. Du er som kunde ikke bundet til tjenesten langsigtet, men kan opsige dit abonnement på månedsbasis. Du kan med fordel vælge denne VPN-tjeneste, da den er blandt de mest pålidelige på markedet.

Netværket ved Mullvad VPN må virkelig siges at være en rimelig størrelse. Du får placeringer i 36 lande, og du kan oprette forbindelse til op til fem enheder på samme tid.
4.0
Servere
4.0
Funktionalitet
4.0
Privatliv
4.0
Support
4.0 Samlet Score
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.