Er du på udkig efter en god VPN, men ved du ikke helt, hvor du skal starte, så er du kommet til det rigtige sted. På siden her finder du dybdegående anmeldelser, som giver dig et grundigt overblik over de vigtigste ting, du skal vide om markedets forskellige VPN-udbydere og deres styrker og svagheder.

Anmeldelsens skarpe lys er nu nået til Hotspot Shield VPN, som fås både i en reklamedreven gratis version og premium-udgave. Vi stiller naturligvis her skarpt på den betalte version, som giver dig den bedst mulige service.

Hvordan er sikkerheden med Hotspot Shield VPN?

En af de primære årsager til overhovedet at investere i en VPN til dine forskellige enheder er netop sikkerheden, hvorfor denne naturligvis bør være i top. Mange VPN-udbydere bruger den samme såkaldte sikkerhedsprotokol kaldet ’OpenVPN’, som efterhånden er blevet en garanti for effektivt privatliv og sikkerhed med det pågældende system. Hotspot Shield understøtter imidlertid ikke OpenVPN, men bruger i stedet deres eget sikkerhedssystem kaldet Catapult Hydra, som angiveligt skulle fungere mindst lige så godt. En påstand, der understøttes af det faktum, at blandt andet det kendte antivirusprogram McAfee bruger selv samme protokol i deres interne system.

En del af sikkerheden bag et VPN-system er desuden, at din IP-adresse bliver skjult, hvilket også bør være en dyd for et godt system. Dette er også et af de områder, hvor premium-udgaven af Hotspot Shield udmærker sig. Indbygget i programmet er nemlig en særlig funktion, som beskytter din IP-adresse og dermed din specifikke lokation, hvis VPN-systemet uventet skulle lukke ned i en kortere eller længere periode. Hotspot Shield sørger nemlig for at slukke for din internetforbindelse, indtil VPN’en kører igen. Om end det kan synes irriterende at miste sin forbindelse, sikrer det din sikkerhed.

En hastighed, der ikke fejler

Maskeringen af hele din enhed kan naturligvis være en besværlig affære, og derfor ser man ofte flere VPN-udbydere blive fældet af en langsommere computer som resultat af installeringen af deres VPN. Dette er imidlertid ikke tilfældet med Hotspot Shield, som meget vel kan have haft fokus på dette område i udviklingen af deres program. Selvom hastigheden af enheden i mange tests naturligvis falder en smule, er det ingenting i forhold til de fleste konkurrenter, og stort set alle eksperter peger på Hotspot Shield som førende på markedet inden for netop forskel i hastigheden, som er nærmest ubetydeligt lille.

Den afsluttende dom over denne VPN

Så hvad får du egentlig med, når du investerer i Hotspot Shield VPN, som ikke allerede er nævnt i de ovenstående afsnit? Du får altså her et system, som med et abonnement – som ligger i den høje ende – kan bruges på op mod fem forskellige enheder, og som uden problemer kan vise geo-blokerede hjemmesider som HBO eller Netflix, så du også kan se amerikansk indhold. Dog trækker det ned, at systemet ikke understøtter OpenVPN, og at der ikke er meget hjælp at hente fra udviklerne bag, hvis systemet skulle volde problemer. Hastigheden på VPN-programmet her er dog noget, der tæller meget op i bogen, så tøv endelig ikke med at investere, hvis det er noget, du går meget op i.

3,0 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.