Land/Jurisdiktion: United States

Startpris: $39.99

VPN services taget i betragtning, så er Webroot WiFi Security relativt afpillet, men den er også billig. Startende med $39.99 for et års VPN service kan du få et bundt med både VPN og Webroot’s antivirus software for $69.98 for det første år. Uheldigvis stiger begge disse priser efter det første år. VPN protection springer til $59.99 og bundtet springer til $119.98.

Mens vi bifalder kombinationen af VPN og antivirus i én pakke, har Webroot haft nogle få besværlige år. I 2017 nedgjorde det fejlagtigt Windows systemfiler, som ondsindede. I 2018 blev en kerneudnyttelse fundet i firmaets Mac antivirusklient. I 2019 blev firmaet erhvervet af sikkerhedskopieringsfirmaet Carbonite.

Hvis du kun beskytter nogle få enheder og ønsker at spare penge, ville ville Webroots VPN passe dig. Prisen $39.99 er for op til 3 enheder. Hvis du ønsker at beskytte fem enheder, er du nødt til at betale $59.99 for et år og efter dette $79.99. Rent ud sagt, så snart du kommer ind i det prislag, er der produkter med større formåen tilgængelige.

Webroots VPN er også let at have med at gøre, når det drejer sig om lys på protokoller. Selv om de tilslutter brug af IKEv2 som standard, tilbyder de også L2TP og den meget gamle og meget usikre PPTP-protokol (selv om de faktisk advarer om, at den ikke er ”så” sikker). En anden omtanke for dem af jer, som har behov for dybtgående beskyttelse, er at firmaet logger både den VPN serverlokalitet, som du tilkobler og det land, som du tilslutter.

Så, hvem passer Webroots VPN til? Hvis alt, hvad du ønsker, er at beskytte din WiFi forbindelse, mens du surfer i din lokale kaffebar, eller på et hotel, behøver du kun at tilslutte nogle få enheder og hvis du ønsker at spare penge, så er dette en godt fungerende valgmulighed.

Men hvis du har brug foe en seriøs VPN med dybtgående formåen, har du brug for at se andetsteds i denne vejviser. Vi fandt heller ikke nogen henvisning til en garanti for tilbagebetaling af penge, så undersøg deres pre-sales og support før du køber.

Læs mere via dette link

Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.