TorGuard VPN
4.0

TorGuard VPN

Der findes mange forskellige VPN-udbydere på markedet, hvilket gør det svært at finde ud af, hvilken der er mest fordelagtig at vælge afhængig af sine behov. Et populært valg er TorGuard, der trods sit navn, intet har at gøre med Tor-projektet. Tværtimod er der tale om et firma, der tilbyder en række privatlivsbeskyttende funktioner, såsom en anonym VPN-plan, mens du bruger torrenter.

I indlægget her kan du læse en anmeldelse af TorGuard, som er udarbejdet af objektive eksperter. Formålet er, at du skal blive klogere på, hvad udbyderen kan og ikke kan.  

Kort om TorGuard VPN

TorGuard giver brugeren mulighed for at vælge mellem over 3.000 servere i mere end 50 lande. Derudover får du forskellige funktioner, som gør det muligt at undgå eksempelvis VPN-blokering. Du kan installere denne VPN på både Windows, Mac, Android, iOS, Linux, diverse routere og meget mere. Herved kan du altså anvende VPN’en på de platforme, som passer bedst til dine behov.

Webstedet hævder, at der er en 7-dages gratis prøveversion, men denne påstand er lidt vildledende. Du skal nemlig betale for at prøve tjenesten. TorGuard tilbyder derudover en kort 7-dages refusionstid (de fleste udbydere tilbyder mindst 30 dage).

Privatlivspolitik og funktioner for den erfarne bruger

De fleste VPN-udbydere bruger deres privatlivspolitik til at gå i detaljer med eventuelle logging-politikker. Hos TorGuards er deres side om privatliv dog begrænset til en enkelt sætning, der understreger, at udbyderen ikke indsamler eller logger nogen data fra din VPN eller Proxy-tjenester.

Der følger mange tekniske muligheder med denne VPN, som især er gavnlig for den erfarne bruger, der kan finde ud af at bruge de mere avancerede funktioner. Med disse er brugeren eksempelvis i stand til at tage manuel kontrol over en krypteringsalgoritme eller godkendelsesmetode.

Den indbyggede blokering af WebRTC– og IPv6-lækager forhindrer, at du afgiver nogen spor af din identitet, og en anden funktion blokerer internetadgang, hvis VPN’en falder.

Der er masser af andre muligheder, som kan hjælpe, hvis du er villig til at bruge tid på at opsætte dem. Nøglen her er sandsynligvis brugerens viden og erfaring. Hvis du forstår alt, hvad TorGuard har at tilbyde, vil du være i stand til at indstille det til at levere fremragende privatliv og sikkerhed. Tjenesten hjælper dig dog ikke meget som standard, så begyndere kan muligvis få bedre resultater fra meget enklere apps med meget få indstillinger.

Kan du se Netflix?

TorGuard VPN-webstedet er meget sikker på dets blokeringsevne og hævder, at det giver dig mulighed for at se indhold uden nogen begrænsninger, uanset hvor i verden du befinder dig. Dette gælder eksempelvis indhold fra YouTube eller Netflix, som ofte lider under geoblokeringer.

Flere tests af denne VPN viser, at det er muligt at se det geoblokerede indhold fra mange forskellige sider, såsom YouTube eller Netflix.

TorGuard er især et godt valg, hvis du er en erfaren bruger, som ønsker at få gavn af forskellige manuelle funktioner. Dit privatliv er sikret, og du kan installere VPN’en på mange forskellige platforme. Derudover er det muligt at tilgå forskelligt indhold, som ellers ville være blokeret grundet din geografiske blokering.

Se de andre VPN-tjenester vi har anmeldt, hvor de fleste også understøttet streaming af udenlandske udgaver af f.eks. Netflix, Hulu, HBO osv.

TorGuard er især et godt valg, hvis du er en erfaren bruger, som ønsker at få gavn af forskellige manuelle funktioner. Dit privatliv er sikret, og du kan installere VPN’en på mange forskellige platforme.
4.0
Servere
4.0
Funktionalitet
4.0
Privatliv
4.0
Support
4.0 Samlet Score
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.