Kunne du tænke dig at blive klogere på SurfEasy VPN? Så bør du læse denne artikel. Her finder du nemlig en objektiv og omfattende anmeldelse af denne VPN. Du vil blive klogere på fordele og ulemper forbundet med SurfEasy, så du nemmere kan finde ud af, om denne VPN passer til dine behov.

Læs med og få et godt indblik i, hvad SurfEasy VPN er for en størrelse.

Syv fordele ved at vælge en SurfEasy VPN

Anmeldelsen vil starte med at gennemgå nogle af de største fordele, der er ved at vælge en SurfEasy VPN. SurfEasy har tre grundlæggende planer: Starter (gratis), Total og Ultra.

 • AES 256-bit kryptering og OpenVPN

SurfEasy bruger AES-256-sikkerhedskryptering, hvilket er så godt, som det kan være på dette marked. Du er med andre ord i gode hænder.

Derudover anvender SurfEasy VPN OpenVPN-protokollen, hvilket alle lignende store spillere på markedet også gør. I en moderne verden bør du altid holde dig til disse standardopsætninger, med mindre din enhed eller forbindelse er forældet.

 • Ingen smuthuller eller malware

Der er foretaget flere forskellige undersøgelser af SurfEasy for at opdage smuthuller eller malware. Alle disse viser dog ingen potentielle tegn på ubehagelige overraskelser.

Du kan med andre ord være sikker på, at denne VPN-forbindelse ikke kommer til at lække dine data med internetudbydere eller andre nysgerrige.

 • Netflix unblocking virker. Desværre

I løbet af de seneste par år har Netflix været ekstra opmærksomme på VPN-brug ved at målrette IP-adresser på VPN-servere. Dette er uheldigt for folk, som rejser eller bor i udlandet, da disse typisk ikke kan anvende Netflix.

SurfEasy er ligesom mange andre VPN’er omfattet af dette, og derfor kan unblocking af Netflix ikke forhindres.

 • Fuld Torrenting er tilladt på ”Ultra Plan”

Torrenting har ofte negative associationer, idet det ofte bruges til ulovlige formål udenom eksempelvis copyright-lovgivning, således at der kan downloades yndlingsfilm eller lignende. Der er dog også legitime anvendelser af denne teknologi.

Nogle virksomheder, eksempelvis Facebook og Twitter, bruger det endda internt til at flytte store filer frem og tilbage. Derved er Torrenting ikke kun en negativ ting.

SurfEasy har oprettet specifikke Torrent-venlige servere, der er tilgængelige under deres UltraVPN-plan. Så det koster muligvis lidt ekstra, men du får til gengæld en sikker adgang med “auto-aktiver beskyttelse.”

 • TOR understøttes af SurfEasy VPN

SurfEasy understøtter TOR, således at dine data kan blive sikret bedst muligt. En forbindelse til Onion Router (TOR) vil omdirigere dine trafiksignaler på tværs af mange forskellige relæpunkter. Det hjælper med at øge din anonymitet, hvilket gør det sværere for folk at opdage din oprindelige placering.

Selvom der skulle være et smuthul i TOR, fordobler en VPN din sikkerhed, således at din IP-adresse ikke offentliggøres.

 • Brugervenlig app til rådighed

SurfEasy VPN har en meget brugervenlig app, som hurtigt indlæses uden forsinkelser eller større fejl. Den er nem at bruge, og handlinger kan udføres med bare få klik.

 • Mere end 1.000 servere i 28 lande

Endnu en fordel ved denne VPN er, at den har en bred vifte af servere i 28 forskellige lande.

Hver plan leveres med deres “Enhanced Tracker Blocker” -algoritme, der sporer cookies brugt af annoncører. Du får også ubegrænset data om deres betalte planer med op til fem enhedsforbindelser på én gang.

Seks ulemper forbundet med denne VPN

Indtil videre ser det lovende ud for SurfEasy VPN, men der er også en række ulemper forbundet med denne type – ligesom der er med alle andre VPN’er. Disse kan du blive klogere på i det følgende.

 • Ikke særlig streng logningspolitik

Nærmest enhver VPN-leverandør hævder, at de har ”ingen logning”, men indrømmer alligevel, at de logger på deres privatlivspolitik på forskellige punkter. Ligeledes er gældende for SurfEasy VPN, men de indrømmer dog, at der er nogle unikke tilfælde, der falder uden for disse grænser.

De bruger eksempelvis deres websteds sporingsteknologi til at overvåge ydeevne og målrette annoncer for at få dig til at købe. Dette er dog ikke så slemt overordnet set, men din VPN’s embedsområde vil dog ofte have en stor indflydelse på, hvem der får adgang til dine data.

 • En kritisk beliggenhed i britisk embedsområde

Der er en international ”5 Eyes”-alliance i dag, som er indgået mellem Storbritannien, Australien, Canada, New Zealand og USA. Denne aftale omfatter, at medlemslandene må dele information over hele verden, så de kan overvåge potentielle trusler og advare hinanden. 

Idet SurfEasy er beliggende i britisk embedsområde, vil virksomheden også altid samarbejde med myndighederne, når det kommer til deling af data. Også selvom det går imod log-politikkerne. Selvom SurfEasys privatlivspolitik umiddelbart er god, er dette altså en vigtig faktor at tage højde for.

 • Forvent en sænket forbindelsen med op til 71%

Når du anvender en VPN, vil hastigheden på din forbindelse typisk sænkes. Dette skyldes de forskellige lag af sikkerhed og anonymitet. Dog bør dette ikke betyde, en væsentlig sænkelse, hvilket der desværre ofte er tilfældet ved brugen af SurfEasy.

Forskellige tests’ viser, at forbindelsen sænkes med op til 71%, hvilket er bemærkelsesværdigt.

 • En kundeservice der bør forbedres

Den fjerde ulempe forbundet med SurfEasy VPN er firmaets kundeservice. Når man indsender anmodninger til dem, modtager man ingen bekræftelse, så man kan være sikker på, at den er gået igennem.

Derudover er der ingen live chat, og supportbilletterne virker ofte heller ikke særlig godt.

Hvis du vil opleve en fornuftig kundeservice her, skal du altså benytte dig af e-mailsupport.

 • Virker ikke med routere

SurfEasy understøtter mange forskellige enheder og OP-systemer, såsom Windows, Mac, Mac APP Store, Android og iOS, og tilbyder desuden browserudvidelser til både Opera og Chrome.

Desværre understøtter de endnu ikke routere, og derfor sidder du stort set fast med deres fem samtidige forbindelser.

 • Manglende Kill Switch

Hvis VPN-brugere uventet mister sin forbindelse, er det normalt, at deres data lækkes hurtigt, og uden at det kan kontrolleres.

En Kill Switch lukker automatisk din browser, når en forbindelse mistes, således at alle dine personlige oplysninger bevares hos dig. Desværre er en VPN fra SurfEasy ikke udstyret med en Kill Switch, så hvis din forbindelse ryger, er der stor risiko for, at dine data offentliggøres.

Kan SurfEasy VPN anbefales?

På baggrund af anmeldelsen vurderes det, at en SurfEasy VPN ikke rigtig kan anbefales.

Hastighedstestene er bare for langsomme. Der var ikke en Kill Switch, og det faktum, at de er placeret i 5 Eyes-alliancen, er også bekymrende.

Så selvom der medfølger en masse fordele, så findes der bedre VPN-tjenester på markedet – vi vil anbefaler NordVPN, ExpressVPN og CyberGhost VPN.

2,0 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.