StrongVPN er faktisk stadig relativt ukendt på markedet. Og det er endda på trods af, at de har været på markedet dobbelt så lang tid som mange af deres konkurrenter. Det bør faktisk få dine alarmklokker til at ringe. For hvis StrongVPN har haft dobbelt så lang tid som deres konkurrenter til at forbedre deres produkt, så burde det også være dobbelt så godt. Men sådan er det desværre ikke altid.

De har faktisk eksisteret siden 2005 under Strong Technology LLC ved Lake Tahoe. De har dog kun 688 servere spredt rundt på 26 lande, så de er ikke de mest repræsenterede, selvom antallet alligevel burde forsyne dig med rigeligt af muligheder.

Du kan bruge deres tjenester på Windows, Mac, iOS, Android og Chrome. De giver også deres kunder udvidet supportcenter, hvor du kan finde detaljerede instruktioner for at installere StrongVPN med en hjemmerouter.

De har desuden også en afbryderknap, og det kan vi jo godt lide. VPN’en tillader endda 12 simultane forbindelser. Det lyder jo himmelsk alt sammen. Men er det virkelig det?

StrongVPN er kompatibelt med Netflix

Det er aldrig helt til at vide, hvad sker med Netflix, når du kører dit VPN-program. Men siden 2016 har Netflix bekæmpet indsatsen fra nogle af de stærkeste og mest berømte VPN-virksomheder på markedet. Selvom mange brugere har brokket sig over det, har Netflix fastholdt forbuddet og kun forstærket deres sikkerhed.

Men det skal du ikke være bange for med StrongVPN. Vi kunne sagtens gøre det uden nogen egentlig buffer tid eller forsinkelse. Når du tager i betragtning, at det ofte sker ved VPN’er, så er det faktisk et kæmpe plus for StrongVPN. Hvem vil ikke have deres Netflix til at køre uden problemer?

God kundeservice

Findes de virkelig? Ja, det gør de åbenbart. Og det kommer endnu mere bag på os, især fordi de ikke tilbyder en live chat. Faktisk gik der ikke mere end 30 minutter, fra vi havde udfyldt vores kontaktformular, til vi fik svar. Det er et kæmpe plus i vores bog. En god kundeservice er lig med respekt for kunder og professionalitet – så det er vi stærkt tilfreds med.

Og da vi surfede nettet tyndt for dårlige anmeldelser af StrongVPN, fandt vi faktisk heller ikke noget. Det kan vi kun anerkende dem for. Det kan dog godt være, fordi der ikke er så mange, som benytter sig af dem. Men folk er som regel hurtigt til at ytre deres uenigheder – men her kunne vi simpelthen ikke finde noget, der er værd at skrive hjem om.

Stærk AES-256 kryptering

En af de mest vigtige foranstaltninger, som alle kan tage i brug for at øge deres sikkerhed, er at bruge en VPN. Men ikke alle VPN’er er lige gode, og mange af dem har seriøse sikkerhedsmæssige fejl, som gør mere skade end gavn. Men når det kommer til StrongVPN, bruger de nogle af de mest avancerede krypteringsstandarder på markedet.

Faktisk bruger StrongVPN den samme kryptering som CIA og FBI. Det betyder, at du kan sove roligt, velvidende at dine personlige data er beskyttet. Faktisk er det sådan, at selvom du bruger din offentlige Wi-Fi netværk, er du sikker, og din IP-adresse er totalt skjult.

StrongVPN har ingen logfiler

Det meget paradoksale ved VPN’er er, at der findes visse virksomheder, der faktisk gør din online browsing mindre sikker.  Det kan du finde ud af ved at læse det med småt. Her kan du flere gange se, at mange VPN’er logger din information og aktivitet, og endda sælger det videre til tredjeparter eller affiliates.

Det er derfor vigtigt, at du forstår den loggings-politik som din VPN-løsning er omfattet af, før du investerer i det. Når det kommer til StrongVPN, kan du heldigvis være sikker.

Det ser altså ud til at være nogle rigtig store fordele ved StrongVPN, men vi bliver desværre nødt til at tale om ulemperne. Det hele ser nemlig ikke så lyserødt ud alligevel.

Hastigheden på serverne

Selvom StrongVPN har gjort sig umage med at øge hastigheden på deres servere, er det stadig langt fra holdbart. Det er simpelthen ikke hurtigt nok. De kan godt bruges til hverdagsaktiviteter, men hvis du tager prisen i betragtning, er det simpelthen ikke godt nok. StrongVPN er langsommere end en proxy, så det hjælper ikke så meget, at de tilbyder en ubegrænset båndbredde.

Forældet bruger interface

StrongVPN har altså ikke fuldt med udviklingen af layout og design. Deres brugerflade ligner mest af alt noget fra start 00’erne. De er hverken intuitive eller brugervenlige. Det er ikke nemt at ændre i indstillingerne – selv for et garvet VPN-rotte. Forældet design kan faktisk skræmme potentielle kunder væk. Det kan virke uprofessionelt og uambitiøst ikke at gøre sit udseende mere brugervenligt og lettilgængeligt – men for nogle betyder det måske ikke så meget. Det er tit en præferencesag.

Tilfældige servere

Desværre tildeler StrongVPN servere tilfældigt. Det er meget ulig andre VPN’er. Det betyder desværre også, at vi som kunder spiller lotteri, hver gang de forbinder til en enhed. Så du kan altså få god service den ene måned, mens den anden måned har du problemer med at downloade et Word dokument. Du får ingen konsekvente forbindelser, hvilken kun kan trætte dig i længden.

Konklusion på StrongVPN

Der er meget at sige om StrongVPN, men de har forbedret deres game de sidste par år. Deres hastighed, kundeservice og pengegaranti er alle sammen blevet forbedret betragteligt. Men er det nok til at klare testen? Ikke helt.

Vores plusser, vi netop har fremlagt med Netflix kompatibilitet, hurtig kundeservice og ingen logning af filer er værd at tage med. Men når du tager den vilde pris, langsomme hastighed, gammeldags brugerflade og servere, der bliver kastet rundt som russisk roulette, er der ikke meget at komme efter

Vi anbefaler derfor, at du hellere tager et smut forbi ExpressVPN, CyberGhost VPN og NordVPN.

2,3 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.