I 1999 blev IPVanish VPN grundlagt under Mudhook Marketing i Florida. De har hurtigt opnået statussen som en af bedste VPN udbydere på dette marked. De bliver brugt på mere end 1300 servere i mere end 75 forskellige lande.

En af grundene til deres succes er, at de er kompatible med næsten alle typer af enheder og det faktum, at de har specieldesignet apps for Windows, Mac OS, Android, Fire TV og IOS. De understøtter også alle de større VPN-protokoller og tilbyder endda brugere adgang til det gratis download ad SOCKS5 web proxy.

De kalder sig selv for den bedste VPN service i verden. Men spørgsmålet er, om de virkelig kan leve om til den hype? Se med i vores anmeldelse af dem her.

Ingen logs af trafikken i IPVanish VPN

Man skulle tro, at de fleste VPN-tjenester havde en anonym browsing oplevelse. Men det skal du ikke være så sikker på. Hvis du læser gennem deres privatpolitikker, kan du nemlig godt støde mindre anonyme logings. Hvis du for eksempel vælger den forkerte udbyder, kan din personlige data og information blive gemt på en af virksomhedens interne servere og deres fortrolighedspolitik giver dem rettighederne til at bruge den data til, hvad de ønsker.

Faktisk har IPVanish været i nyhederne det sidste år for at give det amerikanske Homeland Security informationer i 2016, selvom de påstår, de ikke gemmer nogen af dine informationer. Siden har de dog taget det til efterretning, og i kraft af at de er blevet opkøbt af StackPatch, forsikrer de dig nu om privatliv og sikkerhed.

Brugervenligheden

Det var ret nemt for os at installere deres app. Udover at genstarte computeren var det med det samme tydeligt, at IPVanish tilbyder en intuitiv og brugervenlig grænseflade. Du kan også benytte dig af deres afbryderknap til Windows og Mac.

Appen er nem at navigere rundt i, men når det kommer til at bruge deres SOCKS5 proxy fra brugerportalen. Dette kan dog løses hurtigt med en Google-søgning.

God kryptering med IPVanish VPN

IPVanish støtter sig op af den krypteringsprotokol, som mange af de ledende sikkerhedstjenester og regeringsorganisationer bruger – nemlig AES-256. Når du surfer på nettet med en AES-257 krypteret VPN, vil alle dine personlige data og IP-adresse være beskyttet fra hackere. Når du bruger en kryptret VPN som IPVanish, er du altid god dækket ind med sikkerheden.

Og hvad med torrenting?

Det er heldigvis tilladt. Faktisk er det ikke kun tilladt, det er også tilskyndet. Så medmindre du er en anti-pirat-fortaler, kan du være godt tilfreds. De fleste VPN-brugere vil se dette som en stor bonus.

Få hele familien koblet på

Et stort plus ved IPVanish er, at de tillader dig at koble op mod 10 andre på enheden på samme tid. Det er en hel del mere, end de fleste andre VPN-servicer tilbyder. De begrænser sig oftest kun til tre. Du kan altså få hele familien – ægtefællen og børnene – til at browse sikkert og nemt med IPVanish. Så der er allerede sparet penge.

Gratis download af SOCKS5 web proxy

De fleste VPN-udbydere tillader deres brugere adgang til forskellige protokoller som for eksempel OpenVPN og PPTP og L2TP. IPVanish tilbyder deres burgere adgang til en speciel proxy server protokol, som heder SOCKS eller Socket Security. Det tillader dig at få glæde af de samme fordele som en almindelig VPN, men uden at skulle downloade nogen software på dine enheder.

Det betyder, at du kan gemme din IP-adresse og personlog information – alt sammen med en hurtigere ydeevne uden at skulle downloade en tredjeparts værktøj.

Det kommer dog på en bekostning af din sikkerhed. Den bruger nemlig ikke de samme krypteringsstandarder. Det tilbyder altså ikke den samme privathed og sikkerhedsprotokoller, som beskytter dig mod hackere og cyberkriminelle for at få adgang til dine informationer. Du bør derfor være forsigtig og læse mere om SOCKS proxy, før du bruger det.

Dårlig kundeservice

Forvent ikke at få svar, så hurtigt som de annoncerer med. De reklamerer med at have adgang til kundeservice alle dage om året, men det passer ikke. De har ikke en live chat-mulighed, hvilket bestrider tanken om mulig kundesupport hele døgnet. For hvordan vil de så gøre det?

Når du skriver via deres kontaktformular, vil de først svare efter 1-2 dage. Det giver ikke rigtig nogen mening i forhold til ovenstående. Faktisk svarede de os ikke inden for de to dage. Der er altså ingen hold i det, de reklamerer med. Det tæller betragteligt ned i vores anmeldelse.

Ikke alle er tilfredse med IPVanish VPN

Når du overvejer at investere i et nyt program, vil du nok gøre ligesom os og læse anmeldeler og brugererfaring på nettet. Her er det nemt at støde ind i brugere, der er utilfredse med IPVanish. Vi troede faktisk, at der ville være flere, der vil ytre deres tilfredshed med dem. Faktisk er IPVanish lidt et hot emne inde på diverse debatfora. På Better Buiness Bureau har IPVanish modtaget mere end 17 kundeklager, og mindst 4 af disse klager er der slet ikke svaret på.

Også på Reddit kan du nemt scrolle gennem flere klager fra kunder, selvom de dog er vidt forskellige i deres problemer. Vi har ikke selv oplevet den samme utilfredshed, da vi afprøvede produktet, men der må altså være andre, der har oplevet noget andet.

Skal du bruge IPVanish?

Det kommer meget an på, hvad du behøver. De tilbyder en pålidelig service til en fin pris. De tilbyder dig ikke noget banebrydende udover SOCKS5 protokollen, men er stadig appellerende til nogle bestemte brugere.

Vi vil dog stadig være tilbageholdende med at anbefale IPVanish – simpelthen fordi der findes bedre alternativer. Du kan få meget hurtigere downloadhastigheder med ExpressVPN og NordVPN, som stadig er kompatibelt med Netflix – og så endda til den samme pris. Det kan derfor være svært at argumentere for at investere i IPVanish, når der findes noget bedre til samme pris. Tit er det dog en præferencesag, så hvis du mener, at programmet kører optimalt for dig, og du er tilfreds med de forhold, der kommer med det, så er der ingen ko på isen.

IPVanish er ikke det billigste på markedet. Du kan sagtens finde mange andre VPN-udbydere af høj kvalitet for mindre end den halve pris af IPVanish.

2,8 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.