HideMyAss VPN
3.5

HideMyAss VPN

HideMyAss (HMA) har været en populær uafhængig udbyder af VPN-tjenester siden 2005, men ejes nu af sikkerhedsgiganten Avast. Virksomheden tilbyder et stort netværk med over 1000 servere i mere end 290 placeringer i mere end 190 lande. Denne VPN leverer sin egen No Log DNS, som ikke kun undgår DNS-lækager, men som også blokerer adgangen til ondsindede og phishing websteder.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad denne VPN kan tilbyde, så kan du med fordel læse med videre i indlægget. Her finder du nemlig en anmeldelse af HMA, så du kan blive klogere på, hvilke fordele og ulemper der er forbundet med denne udbyder.

HideMyAss VPN fungerer på alle enheder

En af de store fordele ved HideMyAss er, at denne VPN fungerer på alle dine enheder. Der er altså både tilpassede apps til Windows, Mac, Android, iOS og Linux. Derudover finder du god installationsrådgivning, som hjælper dig med at opsætte tjeneste på mange andre platforme.

Derved har du mulighed for at konfigurere nogle routere, så du kan bruge tjenesten på alle dine smarte enheder. Nye funktioner inkluderer desuden en systemomfattende kill-switch til Windows og Mac.  

Privatliv og loging hos HideMyAss

Når du læser om privatlivspolitik og lignende hos HideMyAss, vil du hurtigt finde ud af, at der står rigtig meget om sådanne ting på siden. Dette er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, idet der er tale om velskrevne artikler.

Fortrolighedspolitikken forklarer, at der ikke er logging af oprindelige IP-adresser (en mulig måde at identificere dig), DNS-forespørgsler eller nogen detaljer på de websteder, du besøger, eller hvad du laver online. Der er dog noget sessionlogging, hvor tjenesten registrerer tidsstemplet for hver sessionsforbindelse.

Selvom dette er mere logføring, end du ser hos nogle udbydere, betyder fraværet af en fuld IP, at der ikke er nogen måde at spore en internetaktion tilbage til lige din konto på. HideMyAss sletter desuden disse data efter 30 dage, hvilket yderligere begrænser enhver eksponering.

Selvom dette lyder positivt, har potentielle kunder ingen måde at bekræfte på, at disse logningsløfter rent faktisk er sande.

Vælg en passende server, og stream dine foretrukne serier

En veludviklet Location Picker gør det muligt at finde og vælge de servere, du har brug for. Som standard vises nogle anbefalede servere, men der kan også vælges blandt streaming- eller P2P-optimerede servere. Du er ikke forhindret i at vælge en ny placering, mens du er tilsluttet en anden. Uanset hvilken server og placering du vælger, så er hastighederne hurtige.

HideMyAss’ streaming-servere giver desuden brugerne mulighed for at streame deres yndlingsserier, uanset hvor i verden de befinder sig. Hvis du ønsker at stream Netflix og HBO fra Amerika, så vil vi anbefale NordVPN som VPN-tjeneste til dette formål.

Gratis prøveperiode og 30 dages refundering 

HideMyAss tilbyder tre betalingsmuligheder: årligt, toårig eller treårig. Derved kan du vælge den løsning, der passer dig bedst. Hvis du kunne tænke dig at afprøve tjenesten, har du desuden mulighed for at få en 7-dages gratis prøveperiode, hvor du har rig mulighed dette.

Hvis du har købt denne VPN, og du efterfølgende oplever problemer, er du beskyttet af en 30-dages refunderingsgaranti, som giver dig pengene tilbage.

En af de store fordele ved HideMyAss er, at denne VPN fungerer på alle dine enheder. Der er altså både tilpassede apps til Windows, Mac, Android, iOS og Linux.
4.0
Servere
3.0
Funktionalitet
4.0
Privatliv
3.0
Support
3.5 Samlet Score
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.