Denne artikel er en anmeldelse af Hide.me VPN, som både tilbyder gratis og betalt abonnement for sine brugere. Ved at læse denne anmeldelse kan du blive klogere på, hvilke fordele og ulemper der er forbundet med denne VPN. Vurderingen er objektiv og foretaget af eksperter.

Læs med og bliv klogere på, om denne VPN er noget for dig. 

Seks fordele ved Hide.me VPN

I det følgende afsnit vil du kunne blive klogere på, hvilke fordele der følger med, hvis du vælger denne type af VPN.

 • Forbedrede sikkerhedsfunktioner

Hide.me tilbyder avancerede krypteringsalgoritmer og et par andre funktioner, der gør det til en af de mere sikre VPN. Der anvendes eksempelvis en 256-bit AES-kryptering, som udvides til også at omfatte din browser.

Kort sagt skal Hide.me beskytte dine data, skjule din IP og holde dig sikret på et offentligt Wi-fi-netværk. Hide.me er også kompatibel med TOR, som yderligere tilføjer den sikkerhed og det privatliv, som VPN allerede leverer.

En klar og simpel ”ingen log”-politik

Et af de punkter, hvor Hide.me’s er særlig populær, er dens politik uden log. Dette betyder, at firmaet ikke logger nogle af dine browseraktiviteter, forbindelsesoplysninger, IP-adresser, dit navn eller andre personlige oplysninger overhovedet.

Der er blevet foretaget undersøgelser, som viser, at Hide.me virkelig ikke opbevarer nogle logfiler. De bliver desuden regelmæssigt revideret af VPN-sikkerhedsanalytikere, herunder Leon Juranic, der har certificeret dem som en log-fri VPN.

 • Har indbygget internet Kill Switch

EHide.me VPN har en indbygget Kill Switch. Denne gør det muligt for dig at blive beskyttet, hvis VPN-forbindelsen mistes. Denne funktion er meget vigtig, da den sørger for, at dine data ikke bliver frit tilgængelige.

Hvis din VPN-forbindelse mistes, vil din computer ofte forsøge at oprette forbindelse automatisk til et andet netværk. Normalt er dette en god ting, da du kommer tilbage på internettet lynhurtigt. Problemet er dog, at nu er alle dine data ude i det fri.

En Kill Switch forhindrer at dette sker.

 • God IP- og DNS-lækagesikring

Hide.me gør meget for at sikre, at din IP-adresse altid er beskyttet. Når først forbindelsen med Hide.me VPN er etableret, vil appen slette den kendte vej til din internetforbindelse, således at din IP-adresse vil være utilgængelig. Derudover blokerer de også forudgående IPv6-forbindelser.

En DNS-lækage opstår, når DNS-anmodninger dirigeres via din computer og netværk i stedet for den VPN, som bruges. Hide.me sørger dog for straks at opsætte en offentlig DNS til deres netværksgrænseflade. Herved dirigeres enhver DNS-anmodning via dette VPN-netværk, således at du forbliver usynlig.

 • Virker med Torrenter

Hide.me har en specialiseret proxy, der kan bruges til hurtige P2P-forbindelser, perfekt til Torrenter. SOCKS5-proxy er ikke krypteret, men du kan bruge den med VPN som en tilføjet kryptering. Da de fleste browsere og P2P-torrentklienter understøtter SOCKS5-proxy, kan denne proxy fungere som en Kill Switch til sikker download af Torrent.

Ifølge Hide.me kan denne proxy- og VPS-opsætning også give mulighed for meget hurtigere P2P-hastigheder ved applikationsoverførsler.

 • Deres app er nem at bruge for enhver

Når du anvender Hide.me VPN vil du opleve en app med et interface, som er nemt at navigere rundt i. Dette gælder uanset, hvilket enhed du bruger. På en PC eller Mac tager det kun ét enkelt klik at tilslutte til Hide.me.

Det er også en leg at skifte serverplacering. Alt, hvad du skal gøre, er at åbne masterlisten, rulle gennem for at finde den rette placering og trykke på denne. Derefter indstilles den efter få sekunder.

Generelt er brugergrænsefladerne designet med et ønske om at begrænse antallet af klik for at få en handling til at ske.

Seks ulemper ved Hide.me VPN

Selvom vi indtil videre er begejstret for denne VPN, så er der ingen VPN, der er perfekte. I det følgende kan du blive klogere på, hvilke ulemper der er hos denne leverandør.

 • Hide.me’s servernetværk ligger under gennemsnittet

Hide.me har i øjeblikket over 160 servere med 55 forskellige placeringer rundt omkring i verden. Selvom dette er en bred placering af servere, kan de ikke hamle op med andre VPN’er på markedet, som kan prale af tusinder af servernetværk. Det skal naturligvis også tages i betragtning, at Hide.me er en nyere VPN, hvorfor et mindre servernetværk er forventeligt.

 • Langsom hastighed på download og upload

Flere undersøgelser viser, at hvis du får en Hide.me VPN, så falder hastigheden på dine downloads og uploads. Dette betyder desuden typisk, at hastigheden på streaming heller ikke vil være særlig god.

 • Den billigste plan tilbyder kun én samtidig forbindelse

Langt de fleste af de mest populære VPN-løsninger tilbyder 3-5 samtidige forbindelser på deres grundlæggende planer. Dette er dog ikke gældende for Hide.me VPN. Denne tillader nemlig kun én enkelt forbindelse, medmindre du betaler for den dyreste plan. Hvis du gør dette, kan du have op til fem samtidige forbindelser. 

 • Begrænset udbud på det plan som er gratis

Hvis du vælger at benytte dig af det gratis plan, som tilbydes af Hide.me, vil du sandsynligvis blive skuffet. Du vil nemlig ikke være i stand til at gøre særlig meget på dette plan.

Det er naturligvis udstyret med solide sikkerhedsfunktioner, men din dataoverførsel er lukket med 2 GB. Denne vil du sandsynligvis få brugt meget hurtigt, hvis du laver andet end at tjekke e-mails og surfe på nettet. Derved tvinges du nærmest til at opgradere til et højere plan.

 • Vink farvel til Netflix

Netflix har indført et VNP-forbud, som Hide.me lider under. Det betyder, at du ikke kan bruge Netflix og derfor er nødt til at finde et alternativ. NordVPN kan stream Netflix.

 • Smalt og begrænset refunderingsvindue

Hvis det meget begrænsede plan, som er gratis, ikke er nok for dig, og du ender med at investere i et andet plan, så bør du være opmærksom på, at du kun har 14 dage til at anmode om en refusion. Derudover er der en vigtig klausul, som gør, at hvis du bruger mere end 5000 MB data, så er du ikke længere berettiget refusion.

Hide.me anvender altså små tricks til at beholde dine penge, som du bør være opmærksom på.

Kan Hide.me anbefales?

Hide.me tilbyder dig en funktionsrig, brugervenlig og sikker VPN, der kan være i stand til at imødekomme de fleste brugerbehov. Dog kræver det, at du vil betale for det hver måned, idet det billigste plan er ret begrænset. 

Alt i alt vil det med sin P2P-support og fremragende sikkerheds- og privatlivets fred være en god pasform for folk, der bruger tjenesten til at streame eller downloade.

Der er dog nogle alvorlige ulemper at overveje – såsom langsom hastighed og få servere.

4,0 rating
Danske anmeldelser af VPN-løsninger
VPNeksperten.dk er ejet og drevet af SEO-Butler.dk - Alt indhold er beskyttet af ophavsretten.